2021 model araç, model ve donanım karşılaştırma sitesi

Tüm dünyada pandeminin artış göstermesiyle beraber araba alacak kişiler veya almak isteyenler sıfır ve ikinci el araçları internet üzerinden araştırmaya, özelliklerini incelemeye başladılar.  Son zamanlarda araba karşılaştırmanın önemi bir hayli artış gösterdi. Durum böyle olunca da araç kıyaslama siteleri ilgi görmeye başladı. Sizler için derlediğimiz karşılaştırma sitesi teknik ve donanım özelliklerin yanında araçların ek özelliklerini de veriyor. 



2021 Araba Karşılaştırma Sitesi - Arabavs.com

Araba karşılaştırma platformu kendi ürünlerini satmayan, piyasada mevcut olan sıfır yada ikinci el araçların kıyaslamasına imkan tanıyan bir sitedir. Hiç bir marka ve modeli ön plana çıkarmadan, tüm markalara aynı seviyede, öne süren bir sitedir. Sedan, hatchback, Coupe, Cabrio ve SUV karşılaştırmasına imkan tanıyan ve sizleri istediğiniz gövde tipini ve yakıt tüketimini kıyaslamanıza olanak sağlar. 

Sıfır yada ikinci el araç almak istiyorsanız tek yapmanız gereken şey form aracılığıyla marka, model, yıl ve donanım paketi seçmek. Karşılaştır butonu aracılığıyla araçların tüm özelliklerine gözler önüne seren ve varsa ek özelliklerini sunan araç karşılaştırma sitesi bunun yanında her model için hazırlanan yakıt tüketimi ve bagaj hacmi sayfasıyla beraber tüm detayları sunuyor. 


Sıfır KM Araçların Fiyat Listeleri

Arabavs.com sitesinin bir diğer önemli özelliği araçların liste fiyatlarının ay ay düzenli olarak yayınlanmasıdır.  Günlük olarak fiyatların editörler tarafından kontrol ediliyor olması da güncellenen fiyatlar karşısında yanlış yada eksik bilgi almanızı engellemektedir.  


Yeni Arabalar

Ülkemize gelmeden öncesinde yurtdışında tanıtılan veya satışa çıkan araçları düzenli olarak takip edebileceğiniz bu sitem aktif olarak tüm arabaları karşılaştırmanıza imkan tanırken, güncel araba haberlerinden de haberdar olmanızı sağlıyor. 


Güncel Yakıt Fiyatları

Günlük düzenli olarak güncellenen yakıt fiyatları tablosu aracılığıyla arabanızın kilometrede kaç TL yaktığını, dizel ve benzin litre fiyatını kolayca öğrenebilirsiniz. 


Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

2020 Passat Business ile İmpression Arasındaki Farklar!

Araç markalarının tüm logoları ve anlamları

300.000 TL'ye kadar alınabilecek en iyi sıfır arabalar! (2021 Model yılı)