Tiguan VS Kodiaq Karşılaştırması 2020!

Volkswagen markasının popüler modeli olan Tiguan; Skoda modelinin popüler markası Kodiaq'a karşı! Görünüş, iç mekan, motor, donanım ve daha fazlası!

Sıfır yada ikinci el araba almak isteyenlerin aklındaki soru işaretlerini giderecek olan araba karşılaştırma 2020   köşemizde tüm sorularınıza cevap bulacaksınız! Skoda Kodiaq veya Volkswagen Tiguan almak isteyenlerin en çok karşı karşıya kaldıkları karasızlıklardan birisi olan hangi araç daha iyi hangisini tercih etmeli? Volkswagen Tiguan vs Skoda Kodiaq? Hangisi?


tiguan vs kodiaq

Volkswagen Tiguan VS Skoda Kodiaq Karşılaştırması


Tiguan modelini görüntüsel olarak Kodiaq'tan ayıran en belirgin özelliği Kodiaq'ın pencere çizgisi yükselmediği için Allspace'den daha büyük görünüyor olması. Tekniksel özelliklerine baktığımızda;
Skoda Kodiaq uzunluğu 4697 , Volkswagen Tiguan'ın uzunluğu 4486 mm olarak ayarlanmış.

enişlik olarak; 1882 mm genişliğinde olan Kodiaq, 1839 genişliğinde olan Tiguan modeline göre daha geniştir.
Yükseklik olarak; Kodiaq 1676, Tiguan 1632 genişliğindedir. Bunlar doğrultusunda Skoda Kodiaq modeli daha uzun, daha geniş ve daha yüksek. Ancak Skoda aslında marjinal olarak daha kısa görünmektedir. Kare tekerlek kemerleri daha sağlam görünmesini ve tasarım tam olarak cesur olmasını sağlar. Volkswagen modelleri araçlar daha kızgın bir görünüm sağladıkları ve aracın duruşsal olarak (Yükseklik olarak) daha oturaklı durduğunu söyleyebiliriz.


İlgili Haber: Skoda Kodiaq vs Volkswagen Tiguan

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

2020 Passat Business ile İmpression Arasındaki Farklar!

Araç markalarının tüm logoları ve anlamları

300.000 TL'ye kadar alınabilecek en iyi sıfır arabalar! (2021 Model yılı)