2020 Model Sedan Arabalar ve Özellikleri

Sedanlar spor arabaların veya SUV'ların yerini tutmasada, dikkate değer bir çok özelliği var. Bunların bu yıl satın alabileceğiniz en iyi sedan arabalar olduğunu düşünüyoruz. Sedanlar otomotiv dünyasının neredeyse en çok tercih edilen arabalardır. Belki de her zaman en şık seçenekler olmasa da, rahat, pratik olabilirler. Sedan araçlar kategorisinde tonlarca seçenek var, ancak bunlar bu yıl satın alabileceğiniz en iyi sedan modelleri.



Honda Civic

yeni civic sedan

Honda Civic bir arabanın uygun fiyatlı ve işlevsel olabileceğini ve eğlenceli olabileceğini kanıtı. Civic neredeyse mükemmel konfor ve iyi bir sürücü deneyimi sunuyor. Direksiyonu sürücünün tepkilerine hemen yanıt verirken, sürüşü pürüzsüz ama sportiftir. Kusursuz yakıt ekonomisinin, bol iç mekan alanının ve çok sayıda standart sürücü asistanı Honda Civic modeli için tatmin edici seviyededir. Satın alabileceğiniz en iyi kompakt sedanlardan biridir.
 

Mazda 3

mazda 3

Mazda 3 altı ileri manuel veya altı ileri otomatik şanzıman ile eşleşen yakıt tasarrufuu 186 beygirlik dört silindirli bir motorla güçlendirilmiş. Önden çekişi standart olarak sunan Mazda markası ve dört tekerden çekiş seçeneğini isteğe bağlı olarak sunuyor. Araç testleri sonuçları karşısında en hızlı kompakt olmasa da Mazda 3'ün performansından yararlanmak çevik kullanımıyla kolaydır. İç mekan iyi tasarlanmış ve birinci sınıf malzemeler kullanılmış. Özellikler ve malzeme kalitesi de etkileyici. Otomatik acil durum frenlemesi, dokunmatik ekranlı bilgi-eğlence sistemi standart olarak sunuluyor. Sürüş keyfi ve yol tutuşu Mazda 3'ün en büyük özelliği.

İlgili haber: 2020 Yeni Model Sedan Arabalar

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

2020 Passat Business ile İmpression Arasındaki Farklar!

Araç markalarının tüm logoları ve anlamları

300.000 TL'ye kadar alınabilecek en iyi sıfır arabalar! (2021 Model yılı)