Yeni Seat Leon 2020 Karşınızda!

Yeni SEAT Leon tanıtıldı. Yeni araç daha güçlü bir karakter kazandıran bir dış ve iç tasarım ile birleştirilmiş. Yeniden tasarlanan boyutları, genel oranları ve aydınlatma teknolojisinde ki farkıyla tasarımını ortaya koyuyor. Tamamen yeni SEAT Leon, Full Link, Android Auto ve Apple CarPlay gibi sistemlere kablosuz erişim sunuyor. Yeni güç aktarma teknolojisi sunan araç; benzin (TSI), dizel (TDI), Sıkıştırılmış Doğal Gaz (TGI), hafif hibrit (eTSI) ve plug-in hibrit (eHybrid) motor seçenekleri sunacak. Bu motorlar araca verim ve güvenlik katması amacıyla geliştirilmiş motorlardır.
yeni seat leon 2020

YENİ SEAT LEON 2020


Güvenlik konusunda yeniden tasarlanan yeni Seat Leon Adaptif cruise control, acil durum yardımı ve seyahat asistanı da dahil olmak üzere mevcut en gelişmiş sürücü destek sistemleri entegre edilmiş. Yeni SEAT Leon, güven ve sportiflik kazandıran dış tasarımı büyük eleştiriler alırken büyük övgülerde alıyor.
 

Yeni Seat Leon Dış Tasarımı

yeni leon dış tasarımı 2020
5 kapılı modelinde tamamen yeni Seat Leon, 4368 mm uzunluğunda (Eskiye oranla +86 mm daha uzun);
1800 mm genişliğinde (Eskiye oranla -16 mm daha dar);
1456 mm yüksekliğinde (-3 mm daha yere yakın);
Aks aralığı 2686 mm olarak belirlenmiş.

Yeni SEAT Leon, Aerodinamik yeteneklerinin arttırıldığı araçta sürtünme katsayısı önceki nesle göre yaklaşık %8 oranından arttırılmış. Önceki nesilden biraz daha uzun olan kaput, aracın daha iddialı tasarım ve ön tarafa daha fazla dikeylik kazandırıyor. Arka tarafında boydan boya uzanan LED ışığı aracın dinamik kişiliğini korumak için tasarlanmış.


İç Tasarım

yeni leon iç tasarımı
İç tasarımı Yeni Seat Leon'un tamamen yeniden tasarlanmış hatta evrim geçirmiş olduğunu kanıtlar nitelikte. Pürüzsüz yüzeyli, ince ve geniş gösterge paneli hafiflik izlenimi vermiş. İç Kabindeki her şey ergonomik olacak şekilde tasarlanmış. Bagaj hacminde değişiklik yapmayan şirket bir önceki nesille aynı oranda bagaj alanı sunulmuş.

İlgili Haberin Devamı : 2020 Yeni Seat Leon

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

2020 Passat Business ile İmpression Arasındaki Farklar!

Araç markalarının tüm logoları ve anlamları

300.000 TL'ye kadar alınabilecek en iyi sıfır arabalar! (2021 Model yılı)