Opel Corsa ile Peugeot 208 Kıyası!

6. nesil Corsa olan ve Opel'in 2017 yılında Peugeot tarafından satın alınmasından bu yana ilk kez Peugeot markasına özel bir aracı. Bugünkü karşılaştırmamız Opel vs Peugeot olacak! Sadece iki yıl içinde yeni bir şehir otomobili yapmak için yeterli bir süre kazanan PSA Grubu yeni 208'e kıyasla daha uzun, daha yuvarlak, daha çok SUV. Opel Corsa F 2019 ile Peugeot 208'in tüm teknik özellikleri kıyasladığımızda araçlarda ki farklılıklar şu şekilde.

Eski Corsa'yla karşılaştırıldığında tüm teknik genetiğini taşıyor. Corsa F'i 208'e kıyasla, tasarım açısından oldukça az bir fark var. İçeride ambiyans açısından oldukça önemli farklılıklar var. Peugeot'dan 1.2 PureTech'ten başkası olmayan 100 beygirlik motoru Elegance donanımı ile Opel Corsa F modelini karşılaştırdığımız da farkları şu şekilde ortaya çıkıyor.


Araç kıyaslamanın detayları vardır;
Markasını, modelini, donanımını karşılaştırmak. Bunlar yapıldıktan sonra en ince ayrıntısına kadar karşılaştırmak gerekir. Araç karşılaştırma yorumları incelenmeli, bu karşılaştırmada insanların düşüncelerinden de faydalanılmalı. 

>> 2020 Opel Corsa & 2020 Peugeot 208 detayları!

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

2020 Passat Business ile İmpression Arasındaki Farklar!

Araç markalarının tüm logoları ve anlamları

300.000 TL'ye kadar alınabilecek en iyi sıfır arabalar! (2021 Model yılı)